نکاتی پیرامون استفاده و ساخت آبنما در خانه (بخش دوم)
نکاتی پیرامون استفاده و ساخت آبنما در خانه (بخش دوم)

نکاتی پیرامون استفاده و ساخت آبنما در خانه (بخش دوم)، آب نه تنها نمادی از خوش شانسی در فرهنگ های آسیایی است، بلکه ویژگی های آب، به کاهش دمای اتاق نیز کمک می کند. آب همچنین به هر فضایی نوعی آرامش ذهنی اضافه می کند. در این مقاله قصد داریم به بررسی سایر نکات کاربردی در مورد استفاده و ساخت آبنما در خانه بپردازیم. 

تطبیق دادن دکوراسیون خانه با آبنما

برای داشتن یک دکوراسیون منسجم در داخل خانه، بایستی یک کلید طراحی که با آب سازگار باشد را ایجاد کنید. تنها کاری که باید انجام دهید یافتن یک عنصر متحد کننده است. این عنصر می تواند هر چیزی از رنگ، مواد، ساختار، تزئینات و … باشد. به عنوان مثال، یک حوض مرمر با یک مجسمه یا یک حوضچه با دکوراسیون سنتی یا حتی مدرن می تواند دکوراسیون شما را با آبنما دیواری هماهنگ کند.

یک آبنمای کاشی کاری شده با مضامین آسیایی، یک آبنمای سنگی و … برای محیط خارجی و یا آبنماهای شیشه ای یا آبنماهای آبشاری و … نیز می توانند گزینه های دیگر پیش روی شما برای هماهنگ کردن آبنما با دکوراسیون داخلی شما باشند. همچنین توجه داشته باشید که استفاده از رنگ های روشن به طور مثال استفاده از رنگ آبی برای حوضچه آبنما می تواند در خنک نگه داشتن محیط نقش بیشتری ایفا کند.

در نظر گرفتن ویژگی های محل نصب آبنما

آبنماها معمولاً برای کارکردن پمپ و نگه داشتن فواره ها، حباب زدن و جریان یافتن به منبع تغذیه نیاز دارند. بنابراین پیش از طراحی و اجرای آبنما به تامین انرژی آن فکر کنید. به طور مثال سیم باغچه را از باغ و باغچه عبور ندهید! آب و برق ترکیب خطرناکی را ایجاد می کنند. همچنین توجه داشته باشید که آبنماها در صورتی که با جریان مداوم آب همراه باشند، به خوبی می توانند هوای اتاق شما را خنک کنند. بنابراین توجه به منبع تغذیه آبنماهای شیشه ای و دیواری یکی دیگر از نکات مهم در ساخت آبنماهای خانگی است.

حفظ ویژگی آب در طولانی مدت

تمام انواع آبنماهای دیواری و شیشه ای بسیار زیبا هستند و به طرز حیرت انگیزی شما را آرام می کنند. اما آبنماها نیازمند نگهداری و مراقبت هستند تا بهترین حالت خود را حفظ کنند. آبنماها برای اینکه بتوانند به خوبی محیط اتاق شما را خنک نگه دارند، باید به بهترین شکل ممکن تحت مراقبت قرار گیرند.

نکات زیر را برای حفظ آبنما در بهترین حالت، رعایت کنید:

  • اگر زیاد خانه دار نیستید، آبنماهایی را انتخاب کنید که نیازمند نگهداری کمی هستند. به طور مثال برای آبنماهای دیواری حوضچه هایی را انتخاب کنید که سطوح بازتابنده تیره ای دارند و کثیفی را نشان نمی دهند. همچنین رشد جلبک ها نیز در سطوح تیره دشوارتر می شود. همچنین مدل های آبنمای پمپی را انتخاب کنید که تمیز کردن آن ها آسان است. به طور مثال آبنماهای فولادی یا آبنمای شیشه ای می توانند گزینه های خوبی باشند.
  • مهم است که آب در سطح مناسبی قرار گیرد تا باعث سوختن موتور پمپ نشود. اما اگر آب را خودتان به صورت دستی وارد آبنما می کنید، مهم است که به طور منظم، آن را بررسی کنید. بسته به محل قرارگیری و شرایط محل زندگی خود، هر 5 تا 10 روز یکبار سطح آب را بررسی کنید.